Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's new


Updated: 2024-02-22

Sawadee kha, Sawadee khrap

vrijdag 3 maart 2023

Home - Mheenpark - vrijdag 3 maart 2023


Vandaag zien we, net als de afgelopen dagen, telkens een paar groepjes wilde ganzen in het Mheenpark in Apeldoorn. Het lijkt afsof sommige groepjes, twee vogels, een plek hebben gevonden waar ze kunnen nestelen, maar dat denken we maar, we weten zelfs niet of we iedere keer dezelfde ganzen zien.
Van een van de vaste wandelaars, meneer Tekkel, horen we dat het gedoe met de brug van de Laan van Zevenhuizen naar het Mheenpark iets te maken heeft met het ontbreken van een vergunning. Als dat zo is snappen we daar niets van; de gemeente moet die vergunning verstrekken en de gemeente is ook de opdrachtgever voor het werk, dus de gemeente moet de gemeente een vergunning geven en is dat misschien vergeten. Maat wie moet er nu voor zorgen dat de oude brug, die zonder vergunning is gesloopt, wordt hetsteld? De gemeente?
Ook al is het pas begin maart, de krokussen en de marcissen bloeien overal in het Mheenpark, en struiken beginnen ook al uit te lopen. We zien zelfs bij sommige bomen een groene waas van uitlopende knoppen.

Geschreven op: 2023-04-04