Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's new


Updated: 2024-06-28

Sawadee kha, Sawadee khrap

zondag 14 februari 2021

Home - Mheenpark - zondag 14 februari 2021


In de nacht van zaterdag 6 februari op zondag 7 februari is het gaan sneeuwen in Nederland, en dat is gepaard gegaan met weeralarmen want er zou wel eens veel sneeuw kunnen vallen en het zou ook wel eens erg koud kunnen worden en ernstige gladheid was ook niet uit te sluiten.
Op zondagochtend ligt er een dik pak sneeuw, maar we zijn toch iedere dag tot en met vandaag gewooon gaan wandelen in het Mheenpark in Apeldoorn. Wat we niet hebben gedaan is tien keer de trap op een neer lopen, er ligt te veel sneeuw en we willen liever niet uitglijden.
Zeker de zondag is het razend druk, honderden mensen met allerlei soorten sleetjes glijden van de heuvel en heuveltjes af. Ook maandag is het nog behoorlijk druk, veel schoolkinderen hebben ijsvrij. In de loop van de week wortd het wel rustiger, maar het park is een stuk drukker dan normaal.
En ook vandaag is het behoorlijk druk. De sneeuw is overaf behoorlijk hard geworden, de paden zijn weer redelijk begaanbaar. Er wordt druk geschaatst op de diverse vijvers.
En vannacht valt de dooi in, met regen en kans op ijzel. We zien het morgen wel.

Geschreven op: 2021-02-18